Kasa Team 2011

Kasa Team 2011-2012

Team 2011-2012

In 2009 zijn we met Kasa door Italië en Tunesië gereisd en in 2010 hebben een tour de France gemaakt. Intussen zij we weer een jaar verder en hebben we allemaal weer erg veel zin om een lange reis te gaan maken. Het plan is weer Afrika maar dat is ook zo’n beetje het enige dat vast ligt. Kees en Jacobine zijn een paar jaartjes wijzer en grijzer en doen in het dagelijks leven nog hetzelfde als in 2006.

De kinderen zijn inmiddels een paar jaar verder in hun ontwikkeling

Pieter (1996) zat afgelopen schooljaar in de tweede klas (klas 8) van het Michaël college in Prinsenbeek. Hij houdt van hockey, lego, muziek en crossen met zijn fiets. Pieter vindt het leuk om nieuwe dingen te ontdekken, is technisch en kan goed tekenen.

Janne (1998) zat afgelopen jaar in de eerste klas (klas 7) van het Michaël college in Prinsenbeek. Janne houdt van paardrijden en speelt ook graag hockey. Janne is erg handig, creatief en helpt graag. Janne vindt het leuk om te gaan reizen, maar ze vindt het heel erg vervelend dat haar vriendinnen en opa en oma gaat missen.

Stijn (2001) zat afgelopen jaar in de vierde klas  (groep 6) van meester Ad op de Rudolf Steiner School in Breda. Stijn is een echt buitenkind, heeft eigen kippen en speelt ook hockey. Stijn is bovendien onze dromer, denker en filosoof.

143