Kasa Team 2006

Kasa Team 2006-2008

Team 2006-2008

Ons team, ons wereldteam wel te verstaan,

Kees (1963) in het dagelijks leven ingenieur elektrotechniek. Hij werkt als zelfstandige. Kees houdt van zeilen, fotograferen en is degene die zich met de planning en de auto bezig houdt.

Jacobine (1969) is A-verpleegkundige, sociaal kunstzinnig therapeute, en heeft haar eigen praktijk. Jacobine houdt ook van zeilen, tennist graag en vindt het erg leuk om mensen te ontmoeten en contacten aan te gaan.

In 1993 zijn zij getrouwd en zijn zij samen anderhalf jaar op huwelijksreis geweest. De reis begon toen ook in Afrika (van Namibië over land naar Kenia), toen overgevlogen naar India, over land naar Nepal. Gevlogen naar Thailand, door naar Nieuw Zeeland, Indonesië, Maleisië, Thailand, Birma, Nepal, Tibet, China en toen met de trein naar huis.  Kees heeft daarvoor en daarna ook reizen gemaakt, is een aantal keer met een oude Peugeot naar West Afrika gereden en vervolgens van daaruit doorgestoken naar Kenia (auto verkocht in Niger en met de rugzak verder).

Het team is in de loop der jaren gegroeid, want er kwamen drie kinderen die ook mee wilden reizen:

Kinderen 2006

Pieter (1996) zit in de vierde klas (groep 6) bij juf Sabine en juf Marylke van de Rudolf Steiner School in Breda. ( www.vrijeschoolbreda.nl )

Hij houdt van hockey en zit bij de Dolfijnen (scouting). Pieter vindt het leuk om nieuwe dingen te ontdekken, is technisch en kan goed tekenen.

Janne (1998) zit in de derde klas bij meester Harry van dezelfde school. Janne houdt van ballet/dansen en speelt ook graag hockey. Janne is erg handig, kan goed knutselen en helpt graag. Janne vindt het leuk om te gaan reizen, maar ze vindt het heel erg vervelend dat ze vriendinnetjes, meester Harry en opa’s en oma gaat missen.

Stijn (2001) zit in de kleuterklas (groep 2) van juf Simone op dezelfde school. Stijn is een echt buitenkind en vindt het heerlijk om met zand te spelen. Stijn is bovendien onze dromer, denker en filosoof. Hij heeft vaak erg leuke opmerkingen waardoor je in zijn wereldje mee mag kijken. Stijn is nog jong en heeft nog niet het besef van het missen van vriendjes. Pas als we weg zijn, zijn de vriendjes er niet meer.

Een opmerking van Stijn:

“Mam, kan jij klok kijken?…Ja, hoezo? Ik kan ook klok kijken, ik weet alleen niet hoe laat het is……”

141